Wie zijn wij

Wij zijn een jong bedrijf met jaren lange ervaring in het ambacht van schilderen, stralen en oppervlaktebehandelingen. Van monument tot luxe jacht en alles wat daar tussen zit kunnen wij schilderen, behandelen, restaureren of opknappen. Kwaliteit, nostalgie, ervaring en hoogwaardige producten zijn ons kenmerk. 


Onze missie

Onze missie is door sociaal ondernemerschap mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt d.m.v. een re-integratie traject, opleidingen door erkende leermeesters en on the job trainingen weer te laten participeren. Erkende leermeesters met jaren lange ervaring begeleiden de werknemers naar hun einddoel door een vak te leren in een van de mooiste oude ambachten die er nog zijn.  Tevens geven wij advies en begeleiding voor werkzoekende mensen met een beperking. 

 

Stichting erfgoed behoud houd zich bezig om een project op te zetten om Rijks en of gemeentelijk monumentaal  onderhoud  te laten uitvoeren door middel van werken en leren project op een vaste  (opleiding)locatie.

Om aan het tekort van kwalitatieve  onderhoud mensen  om nu en in de toekomst  te voorkomen.

 


Update:

 

Betrokken bij (religieus)erfgoed in Katwijk.

16 april jl. overleg gehad bij de gemeente Katwijk en onze plannen besproken om met hulp van de gemeente Katwijk het monumentaal erfgoed te behouden door middel van praktijk ervaring opdoen voor toekomstige ambachtslieden.

Het erfgoed platform in Katwijk is hier speciaal voor opgericht,om met burgers overleg en initiatieven in te dienen.

 

Bekijk ook de link van onze campagne voor de Stichting Erfgoed Behoud.

https://www.facebook.com/Erfgoedbehoud